Pulverlackering

Vår långa erfarenhet av pulverlackering kommer från grundaren av företaget, som fört den spetskompetensen vidare genom företagets ådror.

Fördelar som ger ett beständigt resultat

Pulverlackering är det bästa alternativet på balkonger och räcken eftersom den ger stor slagtålighet, är väderbeständig och har ett utmärkt UV-skydd som skyddar mot solskador.


Vid lackering med pulver får man en jämnare och finare applicering vid kanter och hörn vilket ger ett fantastiskt resultat.

0:00
0:00
Pulverlackering steg för steg

Steg ett: Godset tvättas noggrant av med vår speciella rengöringsspray. De torkas sedan och blåses helt rena.


Steg två: Vid nästa steg är det dags att applicera pulvret genom en pistol som drivs av tryckluft och ström som gör att man laddar pulvret så det blir statiskt , man laddar pulvret med minus och godset med plus genom en jordklämma.


Steg tre: när pulvret är jämt fördelat över hela godset lyfter vi in godset som är upphängt på en vagn med stålhjul in i en värmeugn på 200 grader i mellan 30-50min , varje detalj lackas alltid 2ggr en gång med primer (som ökar vidhäftningen och styrkan) och en gång med färgen kunden har valt.


Steg fyra: Slutligen tas vagnen ut ur ugnen och svalnar i rumstemperatur, därefter är nu är godset färdigt att emballeras och levereras.

Kontakt

Vi förstår att du säkert har frågor, du är välkommen att kontakta oss direkt antingen via telefon, mail eller vårt kontaktformulär nedan. Hör av dig!

Skicka in formuläret nedan så hör vi av oss snarast!

Öppettider

Måndag - Torsdag 06:30 - 16:00

Fredag 06:30 - 13:00

Övrig tid enligt överenskommelse

PE Creative AB

Breviksvägen 57

575 96 Eksjö

PE Creative Logo

Måndag - torsdag 06:30 - 16:00

Fredag - 06:30 - 13:00

Övrig tid: Enligt överenskommelse